Eri Lallinaj

I dashur staf i “Class” dhe e dashur Alketa, falë jush dita më e bukur e jetës sime dhe ajo që kisha ëndërruar gjithmonë u realizua e kurua në çdo detaj. Jam shumë e lumtur dhe krenare që dasma ime u realizua në Shqipëri sipas standardeve evropiane. Fustanet e “ Class” më bënë të ndjehesha një princeshë e vërtetë. Duke shpresuar t’i jepni lumturi çifteve shqiptare ju uroj punë të mbarë. Përqafime nga Eri..

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.