Herida Duro

Ti je një perlë, ndaj i meriton këto perla si kujtim. Nuk mund ta shpreh me fjalë mirënjohjen time të thellë për këtë eksperincë që më ka frymëzuar për muaj të tërë. Tani që përfundoi ceremonia e gjithçka ishte mbresëlënëse ndjej që më mungojnë diskutimet tona mbi projektin, shkëmbimet e fotove mbi detajet edhe në mesnatë, intensiteti i porosive dhe përfshirja jote me gjithsej në këtë proces të mrekullueshëm. Ti je jo vetëm një profesioniste, je një njeri i adhurueshëm që të bën të ndihesh mirë dhe unë jam e bindur që do jesh lider në këtë sektor e që “Class” do të jetë super sukses!.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.