Malvina Seferi

Të përshëndes dhe gjithashtu të falenderoj për gjithçka. Kam bërë edhe dy festa të tjera këtu në Itali me dy fustane të ndryshem, por fustani që gjeta tek ju s’ka të krahasuar, i mrekullueshëm. Thjesht të lë pa fjalë.Faleminderit dhe urime pafund..

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.