Adriana Metko

Jemi të lumtur që bashkëpunuam me një kompani serioze dhe me shërbim të lartë si Class! Faleminderit që e betë ketë natë speciale. Një supër organizim, cilësi dhe staf i përkushtuar. Faleminderit Class by Alketa Vejsiu.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.