“Class by AV” vihet në shërbim të nevojave të biznesit në organizimin dhe dekorimin e eventeve të ndryshme.

Evente takimi biznesi, Konferenca për shtyp, Catering, Mbrëmjet e festave të fundvitit për stafin, Organizimi i Mbrëmjeve Gala, Hartimi i skenarëve për organizimin e një evenimenti, zgjedhja e grupeve muzikore, janë pjesë e shërbimeve tona.

Bashkëpunohet fort me përfaqësuesit e Kompansisë së biznesit, duke ndjekur dhe respektuar filozofinë, ngjyrat dhe fabulën e eventit.

 

.