Çdo nuse meriton të ketë një model të mrekullushëm fustani. Besojmë që një femër e di se kush është, çfarë kërkon, sesi dëshiron të duket dhe të ndihet në ditën e saj më të veçantë. Koleksioni i fustaneve të nusërisë “Class by AV” përmban një ndërthurje të stileve të ndryshme, materialeve cilësore dhe dizajnit të sofistikuar.
Në atelie do të gjeni 20 marka të stilistëve e mirënjohur ndërkombëtare, përfshirë edhe linjën angleze Jenny Packham.

.