Ne jemi ekspertët, kështu që relaksohuni!
Nëse jeni në kërkim të njëMake Up& Hair artist-i atëherë jeni në destinacionin e duhur.

Ne përdorim linjat e mirënjohura të produkteve kozmetike si:
Kerastase, Bobbi Brown, Channel, Dior, MAC, Lancome, Estee Lauder dhe Urban Decay.
Stafi ynëprofesional kujdeset për pamjen tuaj duke ndjekur trendet më të fundit në rang ndërkombëtar.

social-imginstagramphoto

 

.